Nyt spillertøj til ØIF herreseniorer serie 3

ØIF Serie 3 herrerne i nyt spillertøj
ØIF Serie 3 herrerne i nyt spillertøj
Nyt spillertøj til ØIF herreseniorer serie 3
04. 11 2018
Lørdag eftermiddag skulle ØIF Serie 3 herrerne møde Stensballe på Trailergården Arena, men avisen fik lige en hurtig mulighed for at forevige holdet i deres nye spillertøj som er sponsoreret af en række lokale virksomheder.

Kamp-referat – serie 3 Østbirk – Stensballe 1 – 3

Lørdag eftermiddag spillede Østbirk årets sidste kamp mod Stensballe.

Det blev samtidig også den sidste kamp i serie 3 i denne omgang, fordi Østbirk allerede inden kampen var   rykket ned i serie 4 med bare 6 point fra 14 kampe.
Optimismen var ellers stor før den sidste kamp, da flere af de langtidsskadede spillere som Nicolai Holst og Mathias Stougård var vendt tilbage.

Det tager imidlertid nogen tid at komme i gang igen efter 5 måneders pause og Østbirk måtte til sidst se sig slået 3-1 af det unge Stensballe mandskab.

Østbirk var ved pausen kommet bagud med 1-0 på et selvmål af Mike Jensen. Efter pausen kom Østbirk meget mere frem til chancer også selvom man fik 3 gule kort, og efter 53 minutter udlignede topscorer Mik Kløve til 1-1 på hovedstød efter hjørnespark fra Mads K. Pedersen.

Nicolai Holst havde derefter et par store chancer, som desværre ikke blev udnyttet, og i stedet slog Stensballe kontra og udnyttede i det 68. minut og 80. minut et par store kiks i Østbirks forsvar til slutresultat 3-1.

Det har været en meget svær sæson med mange afbud til kampe og træning især på grund af masser af skader, så man må håbe, at man igen kan rejse sig og få alle klar til en forhåbentlig bedre sæson i 2019.

Stor tak til sponsorerne

Sømandslogen, Den Jyske Sparekasse, HJ Valeur, Shell Østbirk, Elley Revision, Vestbirk vognmandsforretning, Østbirk Avis, LRP, Leif Mikkelsen & Partnere, Hi Fix, Østbirk, Østbirk Savværk og Bennys Autocenter.