Nyt tag på spejderhytten

Nyt tag på spejderhytten
15. 04 2018

Spejderne i Østbirk, Peder Skrams Gruppe arbejder i denne tid på at samle penge ind til et nyt tag på spejderhytten bag skolen.
 Hytten blev bygget af frivillige kræfter i 1993, og nu er taget i sådan en forfatning, at det står overfor en udskiftning. Faktisk er taget så dårligt, at det regner gennem taget og spejderne må rundt og sætte spande op til opsamling af vandet.
 Spejderne har fået tilsagn om støtte fra Horsens Kommune til udskiftning af taget, men skal selv finansiere en del af projektet, hvilke til sige, at spejderne selv skal rejse ca. 60.000 kr.
 Derfor er spejderne gået igang med at sælge tagplader. Forstået på den måde at man har mulighed for at støtte projektet ved at købe en tagplade til 100 kr.
 - Hen over påsken lykkedes det at sælge 120 tagplader, så vi er godt igang, udtaler formand for spejderne Pia Kjær Madsen.
 Planen er at søge lokale fonde og firmaer om donationer. Brædstrup Humanitær Forening har støttet spejderne med 5.000 kr. og Shell i Østbirk, din bilpartner, har købt 50 tagplader. Hvilket er en stor hjælp til at komme i mål med projektet.
 I den kommende tid vil man kunne møde spejderne rundt omkring i byen, hvor de sælger lodsedler ligledes til støtte for det nye tag.
 Spejderne håber at kunne gå igang med udskiftning af taget inden sommerferien.
 Hvis man ønsker at følge spejdernes tagprojekt eller man ønsker at give en donation til projektet, så kan man gå ind på hjemmesiden www. pederskram.gruppe.dds.dk og finde mere information der. 

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!