Nytårsaften begynder i kirken

Nytårsaften begynder i kirken
21. 12 2017

- Til nytår tænker vi både tilbage på året, der gik, og har ønsker for året, der kommer. Mange har særlige traditioner til nytår, der for manges vedkommende begynder med Dronningens nytårstale og slutter med fyrværkeri, bobler og kransekage, siger sognepræst Peter Tast.
 - Nogle fester helt og aldeles igennem; andre bruger dagen til eftertænksomhed; de fleste af os gør nok lidt af begge dele. En fin måde at gøre nytårsaften til noget særligt, er at indlede festlighederne med en nytårsgudstjeneste i kirken. Det har mange efterhånden fået øjnene op for. Så har du lyst til at gøre noget særligt ud af nytårsaften i år, så kom til gudstjeneste om eftermiddagen – gerne med fin hat på! Det er kl. 14.30 i Yding Kirke og kl. 16.00 i Østbirk Kirke.
 Efter en kort gudstjeneste er der mulighed for at nyde et glas champagne og et stykke kransekage, mens vi ønsker hinanden godt nytår!
 - Vi er færdige i så god tid, at alle kan nå hjem og se Dronningens Nytårstale. Vel mødt i Yding og Østbirk kirker, siger sognepræst Peter Tast, der i år står for gudstjenesterne.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!