OK donation til KFUM Spejderne Egebjerg

OK donation til KFUM Spejderne Egebjerg
13. 11 2017

I efterhånden en del år har der eksisteret et godt samarbejde mellem OK og KFUM Spejderne i Egebjerg. For nogle år siden var aftalen mellem den dengang eksisterende DagliBrugs i Egebjerg/OK benzin og Egebjerg Spejderne på den anden side. Efter at der for 3 år siden blev bygget et nyt OK anlæg med vaskehal i Egebjerg, har selskabet bag dette, videreført det gode samarbejde med spejderne.
 Aftalen er primært bygget op omkring OK benzinkortet og brugen af dette. På et OK benzinkort oprettet gennem Egebjerg Spejderne, støtter OK Egebjerg/OK Egebjerg Spejderne med 6 øre pr. liter brændstof, som tankes på kortet. Derudover opnås en bonus, når der første gang er tanket 500 liter på kortet.
 I de senere år har der også mulighed for at optjene sponsorpenge via el- og telesalg, også et område i stor vækst.
 For aftalen, som kører et år af gangen, har KFUM Spejderne i Egebjerg optjent  25.935 kr.
 Bæverassistent Villy Mathiasen fra KFUM Spejderne fortæller, at der er gode ideer til hvad dette års sponsorbeløb skal gå, bl..a skal en gruppe spejder på tur til Skotland i 2018, her kan sponsorpengene være med til at give et tilskud til turen, derudover planlægger spejderne også at indkøbe nye telte i 2018.
 Nogle af de seje bæverspejdere på billederne havde desuden regnet på, hvor mange popcorn man kunne købe for pengene.
 På billedet ses uddeler Mikael Steiniche, Bæver- og Ulveassistent Maria Denbæk, Ulveleder Peter Denbæk, Bæverassistent Villy Mathiasen + 7 flotte Bæver og Ulvespejdere fra KFUM Spejderne i Egebjerg.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!