Oksen hylder 100 fightere

Oksen hylder 100 fightere
11. 05 2018
Uden mad og drikke duer helten ikke. Det ved restauratør Alex Pedersen, som glæder sig til at donere en festmiddag til 100 sultne fightere til Stafet For Livet.

Når stafetten er nogle timer gammel, benene er blevet varme og maverne begynder at knurre, kan 100 fightere se frem til en festmiddag bestående af en forret og en hovedret fra Restaurant Oksen. Og de skal ikke betale en krone for det. Middagen er nemlig på husets regning, for restauratør Alex Pedersen vil for andet år i træk donere en middag for at hylde de stærke fightere.
 - Vi kender alle sammen nogle, som har haft kræft og har set, hvilken kamp det er at kæmpe imod sygdommen. Det betyder meget for os at være en del af Stafet For Livet og hjælpe som vi bedst kan, siger Alex Pedersen.

Drømmer om at være med
Restauratøren har haft kræft tæt på livet flere gange. Blandt andet hos sin far, der tabte kampen til kræften, og i mange år har Alex Pedersen støttet Kræftens Bekæmpelse, når muligheden bød sig. Ved sidste indsamling donerede Oksen 10.000 kroner til det gode formål, og var det muligt for den travle restaurant at sende et hold til Stafet For Livet, så gjorde de det.
 - Vi har ofte talt om at lave et hold, men vi har aldrig kunnet få stablet det på benene, for vi har åbent syv dage i ugen og har ikke mandskab nok til både at passe restauranten og deltage i stafetten. Men vi synes, at vi må støtte på en måde, og så var det her muligheden, siger restauratøren, der håber på at få tid til et hurtigt besøg ved stafetten.
 Menuen til de 100 fightere er ikke besluttet endnu, men er du en af dem, der har eller har haft kræft, og har du lyst til at spise med, kan du melde dig til som fighter.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!