OL på Langmarkskolen

OL på Langmarkskolen
12. 10 2017
På fredag morgen tændes den olympiske ild på Langmark-skolen og næsten 300 store og små atleter fra indskoling og mellemtrin indleder en dag fyldt med bevægelse, begejstring og samarbejde

I morgen, fredag den 13. oktober er der OL på Langmarkskolen. Det er elever fra indskoling og mellemtrin der på tværs af årgangene dyster med og mod hinanden i forskellige discipliner som fx femkamp og elastikfodbold.

Gentagelse af sidste års succes
Det er andet år i træk at Langmarkskolen afholder OL. Sidste år var en kæmpe succes, hvor både elever personale havde en festdag sammen.
 - Jeg blev overrasket over den gejst og stemning, som jeg oplevede rundt på skolen. Glade børn og voksne i bevægelse og i samarbejde, lyder det fra Henning Jeppesen, lærer på Langmarkskolen

Bevægelse, begejstring og samarbejde
Styregruppen bag motionsdagen blev enige om at gentage succesen og satte i samme ombæring tre nøgleord på dagen: bevægelse, begejstring og samarbejde.
 - Vi var en del der mente, at skolernes motionsdag kunne have et andet indhold end det ellers traditionelle motionsløb, så både børn og voksne fik en fællesoplevelse med fokus på glæden og bevægelse, fortæller lærer på Langmarkskolen Henning Jeppesen, der sammen med de øvrige lærere og pædagoger fra indskoling og mellemtrin har været de bærende kræfter bag arrangementet.

Temauge med tværfagligt samarbejde
I løbet af ugen har eleverne arbejdet sammen på tværs af årgangene og forberedt sig til fredagens konkurrencer. Undervisningen har været tværfaglig, hvor eleverne blev klogere på den nation de repræsenterer ved OL.
 - Sidste år fungerede det fantastisk godt at blande eleverne på tværs af årgangene. De store var dygtige til at hjælpe de små, der blev etableret venskaber på tværs af årgangene og stemningen var i top, fortæller Henning Jeppesen.

Den olympiske ild tændes
Åbningsceremonien med atleternes indmarch, hvor den olympiske ild bæres ind, indledes kl. 8.15 med 16 deltagende nationer bestående af elever på fra 0. til 6. årgang.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!