Oplev Tørfisk i Sattrup Forsamlingshus

Oplev Tørfisk i Sattrup Forsamlingshus. (Pressefoto)
Oplev Tørfisk i Sattrup Forsamlingshus. (Pressefoto)
Oplev Tørfisk i Sattrup Forsamlingshus
06. 04 2019
I efteråret 2018 lykkes det at trække Sussi og Leo til Sattrup og melde alt udsolgt. I efteråret 2019 laver man igen en stor satsning og inviterer til koncert med Thyborøn-orkestret Tørfisk som er kendt af de fleste.

Inden man prøver at finde billetter, må man væbne sig med lidt tålmodighed, da billetsalget først begynder søndag 5. maj kl. 14. Man kan møde op personligt samme dag i Sattrup Forsamlingshus mellem klokken 14 og 17, eller bestille på telefon 28127204 også fra kl. 14.00.

Tørfisk er et usædvanligt orkester som har eksisteret siden 1981 og det er stadig med samme besætning. Medlemmerne er stadig unge, alle er lige omkring de 60 år ifølge dåbsattesten, selvom humøret og humoren stadig er ungdommelig og ramsaltet, lige som det hav de alle er vokset op ved.

Musikken er en skøn blanding af irsk folkemusik bladet med glimt-i-øjet-tekster som er fyldt med masser af vestjysk charme, og orkesteret forstår sig på, at kommer ud over scenekanten og rive deres publikum med fra starten af hver koncert.

Koncerten med Tørfisk i Sattrup Forsamlingshus foregår fredag 4. oktober 2019 og billetten er inklusive spisning.