Østbirk er tilbage i serie 3

Østbirk er tilbage i serie 3
04. 11 2017
Fodbold, serie 4 herrer: Østbirk IF- Lund IF 6-2

Det var svært at bevare spændingen på Trailergaarden Gantrup Arena i Østbirk lørdag eftermiddag.
 En sejr ville give Østbirk oprykning til serie 3, men meget skulle gå galt, hvis ikke også et uafgjort resultatet eller endda et nederlag til hjemmeholdet ville gøre det samme.
 24 minutter var dog rigeligt til at punktere den minimale teoretiske usikkerhed for hjemmeholdet. Nicolai Holst scorede til 1-0 efter 8 minutter, gjorde det til 2-0 efter 10 minutter, og da der i kampens 24. minut blev begået staffespark - mod Holst, kunne anfører Neno Petkovic punktere kampens allersidste spændingsmoment.
 Nicolai Holst scorede igen lige efter den halve time til 4-0. Matias Jakobsen reducerede for Lund efter løse chancer i Østbirks felt, og pausestillingen 4-1 var ganske retfærdig.
 Nicolai Holst fortsatte sit målshow til 5-1 efter pausen. Niels Petersen øgede til 6-1 inden Lund fik straffespark, som Mikkel Jæger udnyttede til slutresultatet 6-2.
 Dermed følger Østbirk med Horsens fS i serie 3, et point efter puljevinderne, som er det eneste hold, Østbirk har mistet point til.
 Til trods for Nicolai Holst var ihærdig målscorer i dagens opgør, var det ikke nok til at hente Mathias Stougaard på topscorerlisten. Differencen i toppen var forud for kampen 7. Mathias Stougaard har nettet 19 gangen for de flittigt scorende oprykkere, der har scoret 67 gange i 11 kampe.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!