Overlegne Østbirk

Fordelingen af point var dårligt nok på spil, da Østbirk gæstede Gl. Rye søndag formiddag. Hertil var styrkeforholdet holdene imellem for stor. Østbirk var faktisk deres egen værste modstander, og formåede periodevis ikke at holde koncentrationen. Derfor scorede gæsterne kun 10 gange, og derfor tillod Østbirk hjemmeholdet at score hele 3.
 5 gange i første halvleg scorede Østbirk - en udnyttelsesprocent på de oplagte, store chancer på pænt under 30. Ryes mål blev flot sat ind fra distancen bag en chanceløs virkarierende keeper, Michael Bech Sørensen i Østbirks mål.
 Nicolai Holst, Nicolaj Langballe, Peter Tind Hauch, Stefan Nielsen og Nicolai Langballe stod der på afsenderen af ØIF-scoringerne.
 Efter pausen: Nicolai Holst, Nicolai Holst, Mathias Stougaard, Mathias Stougaard og Nicolai Langballe.
 Hjemmeholdets scoringer faldt til 7-2 på et straffespark Jakob Stougaard åbentlyst var aldeles uforstående overfor, og 7-3 i en periode, hvor der var gået rigeligt legestue i gæsternes indstilling.
 Topscorer Mathias Stougaard scorede naturligt først sent i kampen, da han først blev indskiftet efter pausen. Mathias nåede ifølge undskyldningen ikke frem til kampstart grundet uheldige omstændigheder i den offentlige transport omkring letbanen.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!