På loftet sidder Julemanden

På loftet sidder Julemanden
09. 12 2019
I Sattrup forsamlingshus var glæden, energi- og lydniveauet på sit højeste og forventningerne var til at tage at føle på. Der var juletræsfest i det gamle hus og mere end 50 børn var mødt op og alle havde taget forældre eller bedsteforældre med, så huset var godt fyldt op.

Faktisk var der intet nyt ved arrangementet og alt var som det plejede at være – og det skaber jo tryghed for både gæster og arrangører. I den lille café kunne man købe hvad der hører sig til en juletræsfest; sodavand, saft, kaffe, æbleskiver og gløgg til de voksne. I et hjørne var der sat borde op og man kunne klippe julepynt, hvilket mange både børn og voksne benyttede sig af.

I det store lokale i forsamlingshuset var det flotteste juletræ stillet op og pyntet meget flot. En halv time efter alle gæsterne var ankommet og de første æbleskiver havde fundet ro i maverne. skulle alle børne samles i indgangen og måske kunne man høre nogen som puslede på loftet?

Ganske rigtigt – julemanden havde gemt sig på loftet og kom ned ad stigen og ønskede alle glædelig jul. Sammen med børnene gik turen rundt om juletræet og man sluttede dansen med ”Nu Er Det Jul Igen” rundt i det store lokale. Til sidst manglede der kun en ting – godteposerne!

En kødrand af unger samlede sig om julemanden og der blev delt godteposer ud til alle børnene. Mens alle ungerne gnaskede løs på julegodterne, forsvandt julemanden ubemærket ud ad døren ligeså hurtigt som han var kommet.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook