Pacemaker

Pacemaker
03. 01 2018
Læserbrev af Leif Henning Kristensen, Østerhøjsvej 15, Egebjerg, 8700 Horsens.

En fortælling fra det virkelige liv, fra en dag i et arbejdsområde som tit udstilles og skældes ud på. Mine oplevelser har været gode, gennem flere år, hvor mit helbred har måttet frekventere vores sygehuse i Region Midt.
 2. januar 2018, normal pacemaker kontrol på afd. Herning sygehus, hjertelaboratoriet.
 Batteristand noget lav, siger sygeplejersken, har du mod på at få skiftet din pacemaker i dag, så gør vi det nu. Ja, det er ok, svarer jeg. Godt vi går i gang. Blodprøver først, og derefter afgang til lab. Klargøring til Pacemaker skifte. Kl. 14 på OP Bordet. 30 min. efter siger jeg farvel til overlægen, der foretog udskiftningen, jeg går derfra, sammen med min sygeplejerske, får 2 stykker smørrebrød og lidt at drikke til, og skifter til eget tøj igen. En snak igen med sygeplejersken, jeg får mine papirer med kontrol tid om 3. mdr. og et nyt pacemaker kort med hjem.
 Farvel og mange tak til afdelingens personale, dybt professionelle og flinke. Virkeligt noget der funkede. Jeg takkede dem og fortalte dem at jeg var imponeret over dem og syntes de var yderst proffer.
 Jeg havde kontroltid kl. 11.15, kom ind 10.55. Tove min hustru gennem 55 år, kørte os hjem 15.45. Jeg med en ny pacemaker. Vores sygehuse i Region Midt og personalet er gode synes jeg, og overlægerne man møder der, kan fortælle en hvad der sker, og alle de gode sygeplejersker, som ved alt om det man skal igennem og forklarer det roligt og stille.
 Tak til alle og stor ros og respekt til dem, vi var i kontakt med på Herning sygehus hjerteafdeling i går. Og godt Nytår.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!