Persiske tæpper

Persiske tæpper
19. 02 2018

Martin Munkholm fra Belle Carpets besøger Hovedgård Bibliotek.
 Biblioteket tilbyder et foredrag, der gennemgår hele processen fra et får bliver klippet og frem til det færdige tæppe ligger klar til brug. Der vises billeder fra Iran, hvor Martin Munkholm sammen med sin søster, Helle, gør meget ud af at besøge nomaderne og bønderne i afsides egne. Under foredraget fremvises mange forskellige tæpper, nye og gamle, kvalitetstæpper og fuptæpper. Der er mulighed for at stille spørgsmål og tilhørerne er velkomne til at medbringe egne tæpper for at få dem vurderet.
 Martin Munkholm har samlet erfaring i kunst- og tæppebranchen siden 1989, siden 1991 i familievirksomhederne Horsens Kunstgalleri og Belle. I 2016 udgav han bogen ”Ægte tæpper knyttet med kærlighed”. Sammen med sin søster udgør Martin Munkholm 3. generation i firmaet Belle Carpets & Rugs.
 Foredraget finder sted på Hovedgård Bibliotek tirsdag den 27. februar kl. 19. Det er arrangeret i et samarbejde mellem Hovedgård Bibliotek og bibliotekets brugernævn. Der er mulighed for at købe billet i forvejen på www.horsensbibliotek.dk og på kommunens biblioteker.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!