Popsi & Guitar-Krelle Horsens Ny Teater

Popsi & Guitar-Krelle Horsens Ny Teater
13. 10 2018
Mange småbørnsforældre og deres små poder kender YouTube-fænomenet Popsi & Guitar-Krelle, der laver musik for de mindste. I vinterferien kan de opleves på Horsens Ny Teater i levende live.

Danmark har fået to nye børnemusik-darlings – Popsi og Guitar-Krelle. Med over 23 millioner views på YouTube på bare halvandet år er Popsi og Guitar-Krelle blevet lidt af et dansk YouTube-fænomen, som mere end 100.000 børnefamilier følger.

Popsi er et syngende krammedyr. Guitar-Krelle er Popsis guitarspillende bedste ven. Musikerparret brænder for at skabe masser af glæde hos børn – særligt de 0-5-årige. Popsi og Krelle synger også deres egne sange, som børnene kan bevæge sig og lave fagter til.

Virkelighedens Popsi & Krelle, Maiken Ingvordsen og Christian Reinholtz, fortæller: ”Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge både nye og gamle sange, som børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på. Vi lægger stor vægt på, at børnene kan deltage aktivt i koncerterne, og på at få skabt en ordentlig kontakt til publikum. Derfor optræder vi typisk med et helt enkelt og klassisk set up med sang og akustisk guitar - i et fornuftigt lydniveau. Vi sætter en stor ære i at være 100% til stede til koncerterne og i at give børnene en dejlig, personlig oplevelse, de kan tage med sig hjem.”