Pusterum på en valgdag

(Privatfoto)
(Privatfoto)
Pusterum på en valgdag
07. 06 2019
Femte juni blev der sat krydser hist og her og et politisk valg blev truffet. Samme dag valgte en række familier at tage en tur i Hansted kirke. Her blev tempoet skruet ned og et sæbeboble-pusterum blev skabt.

Af Søren Jensen, sognepræst i Lundum og Hansted pastorat

Denne sommerafslutning på Pusterum stod i de små børns tegn. Lege og lyde fra dejlige instrumenter fyldte kirkerummet og ørerne med både fest og afslapning. Deltagerantallet var ikke så højt som det har været andre gange – nok pga. sammenfaldet med valgdagen – og det gav mulighed for at rykke helt tæt sammen foran alteret. Her blev den dejlige sankt Patricks velsignelse lyst over os imens tre lys for den hellige treenighed brændte.

Bobler i maven

Sæbebobler fik lov at stige til vejrs til dejlige toner fra Anine Henriques fingre på klavertangenterne. Imens boblede det i maven på undertegnede, der glædede sig over og til alle de gode pusterum, som bliver skabt, når familier mødes og sætter hverdagen på Standby. Derfor er det dejligt at kunne meddele at Pusterum fortsætter. Følg derfor med her i avisen, på kirkens hjemmeside og på Facebook, eller send en mail til Anine Henriques (hanstedkirke.anine@gmail.com), så vil hun sende datoerne for næste sæsons Pusterum, så snart de er klar.