Queen Of Denmark på Horsens Ny Teater

Queen Of Denmark på Horsens Ny Teater
22. 05 2018

Horsens Ny Teater får besøg af Queen. Altså ikke lige Freddie Mercurys oprindelige Queen, men tribute-bandet Queen Of Denmark, der inviterer indenfor til en live-performance ud over det sædvanlige.

Kan sin Freddie
Queen Of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et af landets bedste tribute-bands. Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.
 Selv det mindste spillested bliver til Wembley for en stund, når Queen Of Denmark spiller de mange hits med kant og en lille indsprøjtning af rock. Fællessang, samhørighed og storslåethed går op i en højere festlig enhed.
 Queen Of Denmark består af Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup (Leadvokal / akustisk guitar), Michael Fast (Trommer), Emil Bendixen (Guitar / kor), Nicholas Vogel (Bas / kor) og René Lund Jensen (Keyboard / kor).
 Bandet tager publikum – og Store Sal på Horsens Ny Teater - tilbage til dengang, hvor Freddie Mercury og Queen regerede rocken med overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet. Det er en stående koncert, men det er muligt at købe billet på balkonerne, hvis du gerne vil sidde ned.
 Koncerten fredag den 7. september 2018 begynder kl. 20.00.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!