Råhaugegårds forårsmarked slår dørene op for 11. gang

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Råhaugegårds forårsmarked slår dørene op for 11. gang
15. 05 2019
I charmerende omgivelser med brosten på gårdspladsen, udsigt over mosen afholdes der for 11. gang forårsmarked på Råhaugegård i Sattrup, lørdag 25. maj 2019 kl. 10 – 16.

Grillen tændes op og i cafeen kan der købes frisk grillede pølser fra den lokale slagter og man kan nyde et stykke hjemmebagt kage og nylavet kaffe. Pladsen fyldes igen af bodholderne med deres skønne boder, hvorfra de sælger kreativt kunsthåndværk og unika. Her finder man alt fra trævarer, øl, vin, glas- og kobber kunst, sy og strik, pileflet, keramik, smykker, håndarbejde og til planter.

Råhaugegård er også tilholdsstedet for Ulla og Jørn Missers forretning: ”Råhaugegaard Pil”. Her kan man købe stort set alt, der har med pil at gøre, men Råhaugegård er også hjemme for Mosefolkets Flettekreds, som altid stiller en bod op på forårsmarkedet, hvor alle med lyst til selv at udfolde sig kreativt med pil, kan få hjælp og vejledning – og gå hjem med eget pileflet.

Planlægningsgruppen ser frem til dagen og håber på masser af besøgende, glæder sig til gensynet med ”gamle” bodholderne så vel som til at byde de ”nye” bodholdere velkomne og som vanligt er der lotteri på entrebilletten med gaver doneret af bodholderne. Sidst men ikke mindst krydser de fingre for at vejrguderne er med dem igen i år.

Vel mødt til forårsmarked på Råhaugegård
Lørdag d. 25. maj 2019, kl. 10 – 16.
Entrebilletten koster 10 kr.