Rejsegilde på Shelter i Hovedgård

Rejsegilde på Shelter i Hovedgård
14. 10 2018
Lokalrådet i Hovedgård synes at det ville pynte med et shelter på græsarealet i anlægget, derfor søgte man mellembypuljen om midler til opførelsen.

Lørdag eftermiddag kl. 13 var avisen inviteret til rejsegilde på byggeriet. Her mødte vi blandt andet Poul G. Sondrup, formand for lokalrådet Hovedgård, og fire andre ildsjæle som var godt i gang med rejse den flotte nye shelter i de smukke efterårsfarver som i øjeblikket omgiver Anlægget.

- Det nye shelter har plads til 6-10 personer alt efter størrelse og vi har ansøgt om 31.000 kroner til indkøbet af materialerne, der kommer som samlesæt, fortæller Poul G. Sondrup.

Man skal selv stille med arbejdskraften til opførelsen, men efter hvad avisen så på byggepladsen, så var alt i kyndige hænder og Poul G. Sondrup tilføjer:
- Det er ikke som et byggesæt fra IKEA, som nærmest er idiotsikker. Her har vi en masse fotos af hvordan det færdige shelter skal se og meget om hvordan vi når derhen. Heldigvis er der gode folk tilstede som kan læse både tegninger og billeder – heldigvis er alle træbjælkerne mærket op med et nummer.

Når byggeriet er færdigt, skal det meldes ind til Skov- og Naturstyrelsen og herefter kan alle interesserede booke overnatning på blandt andet Horsens kommunes hjemmeside.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook