Rift om grunde i ny Horsens-udstykning

Vi bestræber os på at kunne følge med, siger borgmester Peter Sørensen.
Vi bestræber os på at kunne følge med, siger borgmester Peter Sørensen.
Rift om grunde i ny Horsens-udstykning
06. 04 2018
Budrunde er afsluttet, og 12 grunde på Brommevej og Dryasvej blev solgt

Der er fortsat enorm interesse for at bygge og bo i Horsens Kommune. Det blev endnu engang slået fast, da 12 parcelhusgrunde på Brommevej og Dryasvej i den sydlige del af Horsens torsdag blev solgt efter en budrunde.
 Mange familier havde afleveret en kuvert med et prisbud på en af grundene, og der var desværre også nogle, som ikke fik den grund, de havde udset sig og givet bud på.
 - Desværre måtte vi give en skuffende tilbagemelding til nogle af budgiverne, men vi gør nu alt for at hjælpe dem med at finde andre grunde. Der er fortsat syv ledige parceller i udstykningen på Dryasvej, her solgte vi fem, mens der er helt udsolgt på Brommevej, fortæller den ansvarlige for grundsalget i Horsens Kommune, Mette Munk.
 Horsens Kommune har igennem flere år ligget i top i Danmark i forhold til vækst i antallet af nye borgere. Og det er resultat af en helt bevidst strategi om, at Horsens skal være en vækstkommune. Det er med til at sikre høj kvalitet i velfærden og samtidig sikre sammenhængskraften i hele kommunen.
 - Det er fantastisk, at vi er i stand til at fastholde en stor interesse for at flytte til Horsens Kommune, og jeg er imponeret over det tempo, der er på salget af vores ny-udstykkede grunde. Det stiller selvfølgelig også krav til os som kommune - vi skal hele tiden have ”varer på hylderne” - så vi bestræber os på at kunne følge med, siger borgmester Peter Sørensen.
 Han glæder sig derfor også over, at der allerede til maj bliver udbudt 42 parcelhusgrunde til salg ved Østerhåbsvej i det meget populære Torsted-område.
 Det er i øvrigt på Brommevej, at man i de kommende måneder kan opleve ”Horsens Bygger 2018”.
 Her kan alle interesserede kigge nærmere på syv nyopførte parcelhuse - fra syv forskellige byggefirmaer - og få præsenteret de nyeste trends indenfor parcelhusbyggeri og dermed hente inspiration til boligdrømmene.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!