Røde Kors lokalt og internationalt

Røde Kors lokalt og internationalt hos Hovedgård Byfest
Røde Kors lokalt og internationalt hos Hovedgård Byfest
Røde Kors lokalt og internationalt
11. 05 2019
Røde Kors Horsens Nord har en spændende stand til Hovedgård byfest torsdag 30. maj fra kl. 13 til 17. Når du kommer forbi, kan du både lære noget, se noget og prøve noget – og du kan ovenikøbet deltage i en konkurrence med 6 hurtige spørgsmål.

Det er nemt at finde standen, for du går bare hen til ambulancen. Det er en ambulance, som har været i aktion i flere af verdens brændpunkter, hvor Røde Kors altid er til stede for at hjælpe mennesker i nød. Du kan se, hvad der er i ambulancen, og prøve 3D-briller som viser virkeligheden i de områder, Røde Kors arbejder i. Vi fortæller om de internationale hjælpeprojekter, som Røde Kors Horsens Nord giver bidrag til.

Vi har også Røde Kors samaritter fra Horsens med på standen. De er altid klar med førstehjælp til store musik- og sportsarrangementer, og du kan se det udstyr, der bliver brugt ved sådanne lejligheder. Du kan desuden prøve, hvordan det er at give hjertemassage og bruge en hjertestarter.

Dagen inden, onsdag den 29. maj til Erhvervsaften, er Røde Kors også til stede. Her sælger vi tøj og nips fra vores forretning i Vestergade, men hvis du ikke når det der, kan du foretage et godt køb på standen torsdag eftermiddag.

Kom og besøg os og deltag i konkurrencen, hvor tre heldige vindere hver får et gavekort på 100 kr. til brug i Røde Kors butikken i Hovedgård.

Røde Kors Horsens Nord har tre butikker i henholdsvis Hovedgård, Tvingstrup og Østbirk. Overskuddet herfra går til både internationale projekter og til sociale aktiviteter i lokalområdet. Det er de frivillige, der driver butikkerne og andre Røde Kors aktiviteter så som Pårørendestøtte og Nørklere, – og vi vil meget gerne have flere med. Kom og hør, om det er noget for dig!