Røde Kors tur til Djurs Sommerland

Udsnit af deltagerskaren i Djurs Sommerland med "Piraten" i baggrunden.
Udsnit af deltagerskaren i Djurs Sommerland med "Piraten" i baggrunden.
Røde Kors tur til Djurs Sommerland
08. 08 2018
Vi har alle sammen brug for at opleve noget i sommerferien. Det er rart at kunne komme tilbage til skolen efter ferien, og så kunne svare på spørgsmålet: ”Og hvad har du så oplevet i sommerferien”. Men det er ikke alle, der har mulighed for det.

Derfor har Røde Kors Horsens Nord arrangeret en tur for familier med børn til Djurs Sommerland. Vi havde alle tiders tur søndag den 5. august: God stemning, godt vejr, spændende rutchebaner og andre gode aktiviteter, god grill-frokost, venlig betjening og så en buschauffør, der fik hele flokken på 64 personer sikkert frem og tilbage.

Røde Kors Horsens Nord dækker områderne fra de tidligere Gedved og Brædstrup kommuner. Vi driver tre butikker i Tvingstrup, Hovedgård og Østbirk, og desuden har vi en flok ihærdige ”nørklere”. Overskuddet herfra bruger vi dels på international nødhjælp, f.eks. husker alle nok jordskælvet i Nepal, og dels på hjælp i lokalområdet, som turen til Djurs Sommerland er et eksempel på.

Alt dette kan kun lade sig gøre fordi vi har frivillige hjælpere, som støtter Røde Kors sagen. Men også fordi så mange afleverer møbler, tøj, nips og andet til butikkerne – og så fordi vi har mange gode kunder. Tak til alle!

Med venlig hilsen bestyrelsen for Røde Kors Horsens Nord