Rollator, Richard og ristede pølser

Richard Ragnvald spreder glæde
Richard Ragnvald spreder glæde
Rollator, Richard og ristede pølser
07. 02 2019
Den folkekære dansktopsanger Richard Ragnvald har været på en miniturne på plejecentrene Lindehøj Centret, Tamdrup Centret, Plejecenter Birkebo og sluttede torsdag på Plejecenter Egebakken i Egebjerg.

Som Richard Ragnvald indledte med at sige til beboerne og personalet på Egebakken:

- Jeg er selv nået i pensionistalderen, men derfor kan vi stadig holde fest og have det hyggeligt.

På Egebakken havde en stor del af beboerne fundet frem til det store aktivitetsrum, hvor det første som ramte deres sanser var duften af pølsevogn. I dagens anledning have man fået Peter ”Salat” og pigerne til at lave ristede pølser og brød med det hele, samt den obligatoriske ”Congobajer”.

Det er en donation fra MTHP-fonden, som gør det muligt for plejecentrene at holde festerne på kommunens plejecentre. Da lokalet var ved at være fyldt, bød daglig leder Aase M. Eide alle velkommen og superentertaineren Richard Ragnvald tog over og festen kunne begynde. I ført blå blazer med matchende slip og guldmikrofon fuldendte det billedet af en showman.

Under et potpourri af kendte sange sad publikum trofast og sang med, og vuggede som menneskelig bølge fra side til side. Som rosinen i pølseenden fik publikum selvfølgelig Richard Ragnvalds signatursang Kære Lille Mormor.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook