Sanne Salomonsen på Horsens Ny Teater

Sanne Salomonsen på Horsens Ny Teater
09. 03 2018

Danmarks Rock-Mamma, Sanne Salomonsen, er tilbage med samme styrke som i gamle dage, når hun går på scenen med akustiske versioner af sine mange hits. Til efteråret gæster Sanne Horsens Ny Teater, hvor publikum kan glæde sig til et genhør med den stærke stemme.

Akustisk Live 2018
I 2017 spillede Sanne Salomonsen en fantastisk koncert på Smuk Fest foran et hav af mennesker. Det var tydeligt, at Sanne er tilbage i stærkeste opstilling – fysisk, stemmemæssigt og musikalsk. Samme år udgav hun albummet Baby Blue, og i år er hun på alles læber som dommer i X-factor.
 Sanne har altid haft masser af ”Body & Power” fra de unge år med Anne Linnet Band og Sneakers og senere i en aktiv solokarriere. Hun har altid været tro mod den, hun er – både som person og som populær sangerinde.
 Til efteråret drager Sanne Salomonsen igen ud på landevejene – denne gang med akustiske koncerter. Sanne har tidligere – bl.a. i 2014 og 2017 – turneret akustisk, og anmelderne har hver gang været begejstrede. Det nedbarberede og minimalistiske akkompagnement giver masser af plads og luft til sangene og ikke mindst den store stemme.
 Sannes mange fans i Horsens og omegn kan allerede nu begynde at glæde sig til mødet med hele Danmarks Rock-Mamma, når hun giver koncert på Horsens Ny Teater til efteråret. Den stemningsfulde Store Sal kommer til at danne den perfekte ramme om Sannes skønne sange – og stærke stemme – i et akustisk setup.

yesFølg Østbirk Avis Østjycsk Avis på Facebook her!