Skiftedag markeret hos Fysioterapeuterne

Fysioterapeuterne i Hovedgård og Østbirk, fra venstre: David Østergaard Emig, Pia Hoffman, Annette Husmann Broundal, Jeppe Thorsager, Hanne Ø. Torbensen  og Birgitte K. Nielsen.
Fysioterapeuterne i Hovedgård og Østbirk, fra venstre: David Østergaard Emig, Pia Hoffman, Annette Husmann Broundal, Jeppe Thorsager, Hanne Ø. Torbensen og Birgitte K. Nielsen.
Skiftedag markeret hos Fysioterapeuterne
16. 01 2018

I fredags inviterede fysioterapeuterne i Hovedgård og Østbirk til Nytårskur og overtagelsesreception.
 Efter 27 år som ejere har Annette Broundal og Hanne Torbensen pr. 1. januar overdraget klinikkerne i Hovedgård og Østbirk til Jeppe Thorsager, der i forvejen ejer FysioDanmark Odder og lokalt har bopæl i Egebjerg.
 Mange var forbi for at hilse på i fredags bl.a. Henning Mathiassen, som også fik et par ord med på vejen i den tale som Annette Broundal holdt midtvejs i Nytårskuren;
 En tale om de trange kår i starten til Henning Mathiassen i 1999 lavede de nye lokaler til Fysioterapeuterne i Hovedgård på Vestergade 15a. I det hele taget fremhævede Annette lokalsamfundets fortrin og nævnte i den forbindelse at hendes første bil var købt i SuperBrugsen, den næste i et behandlingsrum på klinikken og de indledende samtaler mod et kliniksalg til Jeppe Thorsager hos bageren.
 Annette og Hanne fortsætter sammen med David Østergaard Emig i Hovedgård, mens Pia Hoffmann og Birgitte K. Nielsen kan se frem mod at de nye lokaler med 3 klinikker indrettes i Østbirkhallen, hvor fysioterapeuterne får 60 kvm i fordelagtig beliggenhed tæt på fitnessmaskinerne.
 Jeppe Thorsager har i 13 år drevet Odder Fysioterapi og Træning og har bl.a. også behandlingssamarbejde med Horsens Freja seniorfodbold og fungerer som fysisk træner bl.a. for FC Horsens U15 fodboldpiger. Gennem årene har han oparbejdet samarbejder med bl.a. svømmere, håndbold- og fodboldafdelinger, bl.a. også i Odder og Skanderborg.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!