Smid-tøjet kulminerer med søndagsåbent

Smid-tøjet kulminerer med søndagsåbent
15. 05 2017

”Smid Tøjet”-kampagnen kulminerer i denne uge og slutter i den kommende weekend med ekstra åbent i de lokale Røde Kors-butikker, hvor masser af det afleverede tøj bliver sat til salg.
 Som de tidligere år har ”Smid tøjet”-kampagnen givet ekstra travlhed i genbrugsbutikkerne i Østbirk, Hovedgård og Tvingstrup, og som sædvanligt er der også afleveret meget lækkert tøj.
 Butikkerne har alle åbent på søndag kl. 13-16, hvor der er kørt ekstra stativer frem med tøj fra indsamlingen.
 Både i Østbirk, Hovedgård og i Tvingstrup er der kaffe til alle kunder. I Hovedgård køres åbningen parallelt med spejdernes genbrugssalg, så der for de genbrugsinteresserede virkelig er mulighed for gode indkøb i Hovedgård på søndag.

Hjælp med indsamlingen
I både Østbirk og Hovedgård har Røde Kors fået hjælp fra de lokale folkeskoler med indsamlingen af brugt tøj, idet der på skolerne er opsat sække til tøjet.
 I Hovedgård har Modtage-klassen på Hovedgård Skole hjulpet med tøjindsamlingen. Røde Kors-butikken har gennem længere tid haft et samarbejde med klassen, hvor elever hjælper i butikken samtidig med at de øver sig i dansk. Dette samarbejde har været til gensidig glæde, og eleverne har kvitteret med at sætte tøjposer op på skolen til aflevering af brugt tøj og sørge for aflevering af tøjet i genbrugsbutikken.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!