Sommerferie er lig med fodboldskole

Sommerferie er lig med fodboldskole
02. 07 2019
Første ferieuge af skolernes sommerferie er også DBUs fodboldskole på banerne hos Østbirk idrætsforening. 144 unge spillere var samlet på grønsværen for at lave det som de alle holder allermest af – nemlig at spille fodbold.

Alle baner var i brug da der blev afholdt fodboldskole i uge 27, og 144 piger og drenge havde valgt at bruge fem dage med ligesindede, og der var 8-9 stykker på venteliste, så arrangementet måtte siges at være populært. Sidste år tiltrak man 128 unge spillere, så man står med en vaskeægte succes mellem hænderne.

Tirsdag 2. juli havde man sidst på eftermiddagen besøg af AC Horsens-spilleren Jonas Borring, som blev udsat for en masse skæg fra de unge. Han skulle blandt andet spille ene mand mod alle de unge, hvilket alle synes var sjovt. Man kunne også løbe om kap men Jonas, en meget svær disciplin da han er kendt for sin hurtighed på banen – der var heller ingen af de unge spillere som kunne følge med.

Efter en god times sammenværd med Jonas Borring fik de forsamlede spillere lov til at stille ham en række spørgsmål og de lød blandt andet sådan her: Hvor høj er du? Har du en kæreste? Har du børn? Hvilket hold er dit yndlingshold? Hvor spiller du ikke for AGF og hvad får du i løn?

Det var tydeligt at alle nød at have en professionel med på banen og måske blev der afluret et par foldboldtrick og måske var der allerede et par kommende professionelle spillere blandt deltagerne? Hvem ved?

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook