Sponsorcheck til Nytårsparade

Sponsorcheck til Nytårsparade
12. 01 2014

Inge Sørensen fra SuperBrugsen i Østbirk kunne søndag eftermiddag overrække spejderne fra Peder Skrams Gruppe en dejlig check på 9.508,74 kr.
 Checken kommer fra den aftale, som spejdere har med OK-benzin, hvor 5 øre fra hver liter tanket benzin går til spejderne.
 Checken blev overrakt spejderne og gruppeleder Mogens Hede Jørgensen i forbindelse med den årlige nytårsparade, hvor spejderne fra Peder Skrams Gruppe starter det nye år, med at gå optog gennem Østbirk. Optoget slutter med gudstjeneste i Østbirk Kirke. I år var ruten dog lidt anderledes, da optoget gik forbi SuperBrugsen, hvor Inge Sørensen overrakte den dejlige check til spejderne. Pengene er med til at gøre spejderlivet i Peder Skrams Gruppe lidt sjovere.
 Peder Skrams Gruppe er en spejdergruppe under Det Danske Spejderkorps. Gruppen har cirka 50 medlemmer. De største grene er mini- og mikroerne, som er børn i alderen 6-9 år. Der er p.t. 25-30 livlige unger, og der kommer løbende nye til. Derfor er der også altid plads til nogen, som har lyst til at give en hjælpende hånd.
 - Spejdererfaring er ikke nødvendig, du skal bare have lyst til at bruge en aften om ugen sammen med en samling glade børn, og være med til at give dem gode oplevelser. Skulle du have lyst, er du meget velkommen til at møde op til de ugentlige spejdermøder i ligger torsdag 18-19.30, siger formand for Peder Skrams Gruppe, Pia Kjær Madsen.
 Spejdermøderne foregår i spejderhytten bag Østbirk Skoles, SFO.