Sponsorpenge til de lokale idrætsforeninger

Sponsorpenge til de lokale idrætsforeninger
06. 11 2017

I efterhånden mange år har SuperBrugsen Gedved og OK haft et godt samarbejde med Gedved IF’s Venner, der er bygget op omkring OK Benzinkortet.
 Halvdelen af sponsoratet betales af Superbrugsen Gedved, den anden halvdel af OK.
 På OK Benzinkort oprettet gennem Gedved IF’s Venner, støtter SuperBrugsen Gedved/OK Gedved Idrætsforening med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, man tanker på kortet. Derudover opnås en bonus, når der første gang er tanket 500 liter på OK Benzinkortet.
 I de senere år har der også været mulighed for at optjene sponsorpenge via el- og telesalg ved OK, også et område der er i vækst.
 For aftalen, som kører et år ad gangen, har Gedved IF’s Venner således optjent 48.404,30 kr. Ole Steffesen, næstformand i Gedved IF’s Venner, fortæller at de er rigtig glade for aftalen. Pengene går til mange forskellige ting i de forskellige idrætsforeninger i Gedved, bl.a. støttes hånd- og fodboldskolerne.
 Mikael Steiniche, uddeler i SuperBrugsen, er også godt tilfreds med aftalen, som også han mener er med til at holde handelen i Gedved.
 For at illustrere, at mange bække små gør en stor å, har SuperBrugsen fået lavet et banner, som viser hvad Vennerne har fået ud af samarbejdet i de sidste 10 år, nemlig ikke mindre end 258.756 kr.
 På billedet ses nogle af de lokale børn fra de forskellige sportsgrene, som får gavn af sponsorpengene. Børnene var friske og trækkede i sportstøjet på en kold efterårsdag for at bakke op om sponsoraften. 

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!