Stor kør-selv-festival på FÆNGSLET med masser af god underholdning

Carpark North
Carpark North
Stor kør-selv-festival på FÆNGSLET med masser af god underholdning
21. 05 2020
I samarbejde med blandt andre FÆNGSLET og Horsens & Friends arrangerer Horsens Kommune nu en tre-dages kør-selv-festival. Der er noget for enhver smag, når der den 4.-6. juni er kør-selv-festival på FÆNGSLET. Der bliver både musik, film, comedy og underholdning for børnene, når der holdes kør-selv-festival på FÆNGSLET.

Festivalen er et samarbejde mellem Mærk Byen, en del af Horsens Kommunes kultur- og eventafdeling, Horsens & Friends, Horsens Ny Teater, Kulisselageret og FÆNGSLET, mens City Horsens, Horsens Musikskole og Komediehuset også bliver en del af festivalen.

- Jeg er rigtigt glad for, at vi nu kan løfte sløret for den her tre-dages-festival, hvor alle - både store og små - kan få en god oplevelse. Det er en del af vores helt særlige Horsens-dna, at vi står sammen om at være en stærk kulturkommune, og vi har tradition for at arrangere oplevelser hele året rundt, siger borgmester Peter Sørensen.

- I den her tid, hvor vi har været nødsaget til at aflyse flere arrangementer som f.eks. Krimimessen og Horsens Middelalderfestival, er det fantastisk, at vi nu er i mål med en helt ny måde at holde festival på, og det håber jeg, at borgerne vil tage godt imod, siger han.

Konceptet er enkelt: Man bestiller en billet per bil, som så kan fyldes med højst fem passagerer.

Pladserne fordeles i takt med, bilerne ankommer, og så er der bare tilbage at slukke motoren og nyde underholdningen.

Underholdning for både børn, unge og voksne

På festivalen kan man nemlig både rocke løs til koncerter med Carpark North og Peter Sommer & Tiggerne og grine højt og længe, når de fire stand up-komikere Torben Chris, Heino Hansen, Lasse Rimmer og Phillip Devantier indtager scenen.

Er man mere til at læne sig tilbage og nyde en god film, bliver der mulighed for at se to danske film på storskærm, nemlig den tredje og sidste film i trilogien om Frank Hvam og Casper Christensens pinlige udskejelser, 'Klovn The Final', samt den anmelderroste 'Dronningen', der har vundet ikke mindre end ni Robert-priser, fire Bodil-priser samt flere internationale filmpriser.

Horsens Ny Teater sørger for underholdning til børnefamilierne, hvor der kommer fint besøg både af Hr. Skæg og Ramasjang Mysteriet, Kulisselageret arrangerer opvarmning til koncerterne, mens Horsens Musikskole og Komediehuset kommer til løbende at underholde rundt omkring på festivalpladsen.

Plads til 300 biler

Formand for Kultur- og Civilsamfundsudvalget, Jakob Bille, glæder sig over, at man nu igen kan opfordre til at samles om kulturen, som man har for vane i Horsens - selvom det er på en anderledes måde, end borgerne er vant til.

- Horsens kan noget helt særligt, når det kommer til kulturarrangementer og festivaler i særdeleshed. At vi i denne mærkelige tid kan komme op med et helt nyt festival-koncept, siger enormt meget om den drivkraft og passion, kulturlivet i Horsens besidder, siger han.

- Det er imponerende og fantastisk at mærke, at alle bakker op og rigtig gerne vil lave noget, som folk kan samles om, lyder det fra Jakob Bille.

Festivalen bliver holdt på den store koncertplads ved FÆNGSLET, hvor der er plads til 300 biler, der side om side kan nyde underholdningen via fm-båndet i bilradioen for at sikre den bedst mulige lyd.

En del af festivalens program bliver gratis, mens andre billetter kommer til at koste 200 kroner per bil. Find det fulde program og din billet på www.festival.horsens.dk