Stort fremmøde til generalforsamling i Hovedgård Vandværk

Stort fremmøde til generalforsamling i Hovedgård Vandværk
04. 12 2017

Ændring af formen på afholdelse af generalforsamling i Hovedgård Vandværk har fået stor succes.
 Tidligere er generalforsamling afholdt uden fællesspisning, og gennem flere år kunne der konstateres en faldende interesse for deltagere i generalforsamlingen. Den siddende bestyrelse blev træt af der kun kom bestyrelsen + 5-10 medlemmer til generalforsamlingen, og besluttede derfor for 4 år siden at ændre på formen, således der samtidigt afholdes fællesspisning.
 Nu bliver der indbudt til fællesspisning efterfulgt at generalforsamling, hvor menuen er danskernes nationalret stegt flæsk med persillesovs.
 Denne ændring har betydet, at nu er der mange der møder frem, og til den netop overståede generalforsamling var der var rekord tilmelding med 101 medlemmer, der ønskede at deltage.
 Efter alle var godt mætte, kunne man læne sig tilbage og deltage i selve generalforsamlingen. Her fremlagde bestyrelsen på sædvanlig vis beretning, regnskab og budget for det kommende år, som blev godkendt af de fremmødte.
 Kaj Jessen dirigerede på sædvanlig vis således generalforsamlingen forløb iht til vedtægterne.
 Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således at Lene Lykke Kraglund bliver ny formand for Hovedgård Vandværk.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!