Støtte til stævnedeltagelse

Arkivfoto.
Arkivfoto.
Støtte til stævnedeltagelse
02. 07 2018

- Vi er glade for aftalen med OK og Dagli’Brugsen, og vi har fået det højeste beløb nogensinde i år, fortæller formanden for Søvind GIF Else Marie Sørensen, og hun forklarer videre:
 - Vi yder tilskud til stævne deltagelse uanset hvilken sportsgren man dyrker, og så har vi indkøbt borde/bænke til fri afbenyttelse ved vores tennis og fodboldanlæg. Ved vores sommerfest lejer vi altid en hoppeborg eller lignende og bruger her sponsorpengene, og ved denne lejlighed har vi et rigtigt godt samarbejde med brugsen. Vi har også fået lavet et minigolf anlæg på en af tennisbanerne med nu huller, som også kan bruges kvit og frit af byens beboere. Vi har i alt ca. 700 medlemmer i Søvind GIF.
 - Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Søvind. Nu har Søvind GIF modtaget godt 19.000 kr. plus moms.
 Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Søvind, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter
OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er elkunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.
 - Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.