Strikkedamerne strikker på livet løs

Olga Nielsen, Kirstine Madsen daglig leder af varmestuen i Horsens og Lis Bertelsen.
Olga Nielsen, Kirstine Madsen daglig leder af varmestuen i Horsens og Lis Bertelsen.
Strikkedamerne strikker på livet løs
12. 12 2019
Der strikkes, snakkes og hygges i Østbirk Præstegård året rundt om onsdagen i tidsrummet 14.00-16.00. Alle er så hjertelig velkomne til at komme og være med. Der strikkes så mange fine sager - men man er også velkommen selvom man ikke er nogen dygtig strikker. Man er så velkommen bare man kommer med sit gode humør og herved bidrager til hyggen.

Af Lone Buhl Pedersen, Sognepræst

Der er også nogle, som sidder, derhjemme og strikker og så blot afleverer de strikkede sager i Præstegården.  Sidder du derhjemme og strikker og vil børnebørnene ikke have flere strømper - ja så strik endelig til os.

Pengene går til Varmestuen i Horsens og skolegang til to sponsorpiger i Indien.

På billedet ses Kirstine Madsen, der er daglig leder af Varmestuen. Hun fik denne dag til juleafslutningen overrakt 17.000 kr.

På billedet ses også Lis Bertelsen, der fik overrakt en blomst, da hun har været strikkedame i 10 år.

På billedet ses også Olga Nielsen, der fik en blomst, pga. hendes ekstra store indsats blandt strikkedamerne. Et frivilligt arbejde hun begyndte i 2003.

På det ene billede ses Sognepræst Lone Buhl storsmilende og glad sammen med strikkedame Grethe Stenneke. Lone smiler i hele ansigtet fordi hun netop har fået denne flotte strikkede trøje i Julegave af Strikkedamerne. Trøjen var strikket af Grethe.