Sundhedsdag på Egebakken

Sundhedsdag på Egebakken
09. 10 2017

På dagen hvor Danske Lægers Vaccinations service tilbyder influenzavaccination på Egebakken, indbyder Centerrådet og Aktiviteten traditionen tro til sundhedsdag, i år i fredags.
 Denne dag kan alle interesserede give helbredet et sundhedstjek og samtidig kan man på små stande møde specialister, som med deres produkter kan gøre hverdagen en smule sødere for seniorer med eventuelle skavanker.
 Lungefunktionstest og konditest samt måling af blodtryk, blodsukker og BMI er faste besøgssteder for de fleste denne dag. Men også høreklinikken, optikeren, fodterapeuten, zoneterapeuten kunne besøges og mere alternative tilbud som Lifewaveplastre fra Foreverfit og holdningskorrigerende tøj fra Kronow Klinik behøvede ekstra fagkyndige råd med i indkøbsposen. Diabetes foreningen og Alzheimer foreningen var også repræsenteret i Egebjerg.
 Der var endvidere salg af Aloe Vera og Løveapotekets produkter samt sundhedskage og sundhedsbuffet fra Egebakkens Café, der også bød på smagsprøver i sunde juicer.
 - Alle på de deltagende stande havde en dejlig dag og glæder sig til at komme igen til næste år, siger aktivitetsmedarbejder Dorte Strunge.
 Ialt 104 fik et prik i armen og blev vaccineret mellem kl. 11 og 12.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!