Svar på læserbrev

Svar på læserbrev
14. 11 2017
Læserbrev af Per Andersen, Rødtjørnen 6c, 8700 Horsens. Medlem af Socialdemokraterne i Hatting – Torsted og Byrådsmedlem for Socialdemokratiet.

"Vi er imod, at enøjet økonomisk vækst skal styre vores bys udvikling." Sådan skriver Enhedslistens kandidat Jesper Mührmann-Lund i et læserbrev. Som om andre mener, at enøjet økonomisk vækst skal styre udviklingen i kommunen. Socialdemokratiet gør i hvert fald ikke.
Eller en anden af Jesper Mührmann-Lunds ”guldkorn:” Nej til sjælløse huse! Hvem siger ja til sjælløse huse? Jeg og mit parti gør under ingen omstændigheder.
Men husk: Kommunen er ikke bygherre, når der skabes nyt. Vi er afhængige af, at der er nogle, der vil investere i Horsens kommune, og det er der heldigvis. Og vi kan glæde os over, at investorerne vælger dygtige og seriøse arkitekter, som i dialog med kommunen finder løsninger, der tager hensyn til såvel almenvellet som investorernes interesser. Sådan er vilkårene i et demokratisk samfund.
Vil Enhedslisten et ”stalinistisk paradis,” hvor alt kan dikteres af den politiske magt?
Mührmann-Lund siger nej til, at det nuværende rådhus ”sælges for en slik?” Ved Enhedslisten ikke, at jeg og de øvrige byrådsmedlemmer skal lægge egen økonomi til, hvis vi sælger en kommunal bygning under markedsprisen? At vi derfor har været omhyggelige med at få uvildig vurdering af rådhuset, så vi kunne være sikker på, at salgsprisen ville være på et niveau, som kunne godkendes af den statslige tilsynsmyndighed.
Jeg synes, vi godt må gå hårdt til hinanden og udstille, at vi har forskellige meninger. Men det er ikke i orden at bruge klart fejlagtige påstande og at fremstille andre partiers repræsentanter som tumper for at få stemmer til sit eget parti. 

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!