Tag saksen med til indvielsen

Tag saksen med til indvielsen
17. 08 2018
Østbirkhallen og Østbirk Idrætsforening håber på folkefest, når den nye hal indvies lørdag 1. september.

Da 1. spadestik til den nye hal i Østbirk blev taget for ni måneder siden, mødte hundrede lokale op med spade og tog et fælles 1. spadestik. Om halvanden uge skal hallen indvies, og nu er det en saks, som man opfordrer alle – både børn, unge, voksne og ældre – til at medbringe, så byen også kan være fælles om at indvie hallen.

-Hallen har været på ønskesedlen i årevis, og med den kommunale bevilling til en multihal blev der mulighed for at få ønsket opfyldt. Det lykkedes med en helt fantastisk lokal opbakning, bl.a. med det flotte sponsorat på en kvart million fra Superbrugsen og sponsoratet fra Ole Kirks Fond, at skaffe midlerne til at udvide projektet til en hal i fuld længde, og det er den, der nu er klar til at blive taget i brug, siger formændene for Østbirkhallen og Østbirk Idrætsforening, Bo Mogensen og Jens Norup Simonsen.

Det er imidlertid ikke blot en ny hal, der bliver vist frem lørdag 1. september. Der er planlagt rundvisning, så alle interesserede også får indretningen af nyt cafeteria at se, lokaler til Ungdomsskolen, faciliteter til Fysioterapeuterne i Hovedgård, fitnesscentret på 1. sal, indretningen af depoter til alle aktiviteter m.m., og i den nye hal bliver der mulighed for at se opdelingen med foldevæg, så der fremover kan være mange aktiviteter i gang samtidig.

Og det bliver der, for den nye hal er fuldt booket. Nogle aktiviteter kræver en hel hal, andre kan nøjes med 3/4 hal, men andre kan klare sig med den sidste 1/4 hal. Det er intentionen med den kvarte hal, at der her også kan holdes større møder, som Østbirk hidtil har manglet faciliteter til.