Tænk hvis jeg sad på månen – sang på Egebakken

(Privatfoto)
(Privatfoto)
Tænk hvis jeg sad på månen – sang på Egebakken
06. 06 2019
"Tænk hvis jeg sad på månen", blev det sunget, da familiespejderne fra Egebjerg besøgte plejecentret Egebakken i Egebjerg tirsdag 4. juni.

Af Søren Jensen, sognepræst i Lundum og Hansted

Spejdere, plejecenter og kirke i skøn samklang

Det er ikke første gang familiespejderne synger på Egebakken. I efteråret blev første spadestik til den nye tradition taget med gode efterårs- og julesange. Denne gang var spadestikket blevet til et helt hus med omkring 35 deltagende unge og gamle sangstemmer i skøn samklang. Som sognepræst er det til stor velsignelse at opleve, hvordan de forskellige foreninger i byen kan samarbejde til glæde og gavn for alle involverede. Det giver bare en umiddelbar glæde, når små børn kommer med skæve kommentarer, og det styrker fællesskabet, når vi synger sammen. Et sådant arrangement er med til at gøre et plejecenter til et hjem, og byens borgere bliver til familie.

Tremandsorkester slog tonen an

Musikken var der bestemt ikke sparet på, da tremandsorkestret bestående af Christina Bernhard Rasmussen på klaver, Lene Holt Hansen på fløjte og Kristian Holt Hansen på guitar slog tonen an. Alle sangene fra den flotte sangfolder, som var blevet fremstillet til lejligheden, fik musisk akkompagnement, og således blev den festlige stemning cementeret.

Tænk hvis jeg sad på månen. Så ville jeg se det hele ovenfra. Så ville jeg se på Egebakken i Egebjerg og forstå, at sammenhold på tværs af aldersgrupper slet ikke er en by i Rusland. Det er faktisk slet ikke svært at skabe, når man bare arbejder sammen. Hvor var det dejligt med alle de gode spejderfamilier, som mødte frem, og hvor var det skønt, at personale, beboere og gæster på Egebakken var med til at gøre fællesrummet på Egebakken til en hjemlig dagligstue fuld af liv.

Mon ikke vi gentager succesen i efteråret engang.