Tarteletter og hospice

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Tarteletter og hospice
16. 10 2020
Denne gang vil to frivillige skønne mennesker fra Hospice i Brædstrup – Gudenå Hospice komme og fortælle under overskriften: Livet skal leves – hele livet.

Disse torsdage formiddage åbner Præstegården dørene kl. 10.00.
Kl. 10.30 byder præsten velkommen.

Der spises tarteletter, hældes op i kaffekopperne og så går dagens fortæller i gang.

Denne gang er det to frivillige fra Gudenå Hospice, der vil fortælle os om livet på Hospice. For det er livet det handler om lige indtil det sidste åndedrag.

På Hospice er der mange frivillige, der bidrager til det sociale fællesskab på stedet. Der er bl.a. en frivillig, der kommer og spiller musik. Der er frivillige nørklere. Der er frivillige, der har fået indrettet et Børnerum. Den ene af de to frivillige, der kommer denne dag, er bl.a. ansvarlig for: Den rullende bar. Den rullende bar rulles på bestemte tidsrum ned i orangeriet – og her omkring baren kommer mange snakke i gang. Snakke såvel de dødende som de pårørende imellem.

Det bliver spændende at høre om livet på Hospice.

Alle fra nær og fjern er hjertelig velkomne – vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer i henhold til Corona – så kom trygt.

For spise, drikke, kaffe mv. betaler man hver gang på dagen 30 kr. Der er ingen tilmelding - så kom endelig i god tid - Vi lukker dørene, når det antal, der må være i Præstegården er kommet ind.

Torsdag – 29. okt. kl. 10.30 - 12.00.
Åbent hus for "Gud og hvermand" i Østbirk præstegård