Teaterfarcen Kopirummet på Seminariet i Gedved

Teaterfarcen Kopirummet på Seminariet i Gedved. Plakatfoto: Per Pedersen www.foto8600.dk
Teaterfarcen Kopirummet på Seminariet i Gedved. Plakatfoto: Per Pedersen www.foto8600.dk
Teaterfarcen Kopirummet på Seminariet i Gedved
14. 08 2020
Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus har fået mulighed for at tilbyde Gedveds voksne borgere en teateroplevelse til en særdeles favorabel pris på bare 30 kr. pr billet. Den lave pris er muliggjort af tilskud fra Slots- og Kulturstyrelsens Aktivitetspulje til kulturelle sommeraktiviteter.

Torsdag den 27. august kl. 19.30 kan man derfor opleve Det Kommende Teater opføre teaterfarcen Kopirummet i Seminariets festsalen, hvor der er god plads til at holde Corona afstand. Da der er begrænset plads, vil det være en god idé at sikre sig billet på forhånd. Det kan ske på kulturdage-Gedved.dk

Kopirummet er en nyskrevet dansk farce. Her møder publikum en skøn og skæv blanding af karakterer, der hver især repræsenterer den virkelighed, der finder sted derude og her bliver sat på spidsen og karikeret så genkendelsen og komikken træder i højsædet og sender lattermusklerne på overarbejde.

Direktør-chefen Jørgen Hoffman har en affære med chefsekretær Anni Brix, der dog ikke er interesseret i han skal gå fra konen, da Anni lige har investeret i nyt køkken. Bogholderen Ebba har rundt jubilæum, og får en højst uventet – og upassende – gave fra ledelsen.

Jørgens nevø Sebastian er blevet ansat i en nepotistisk gå-til-håndestilling, men placerer konstant hænderne forkert. HR-afdelingens Kisser har ægløsning, og sælgeren John deler nonchalant ud af gode råd og dyre vine.

IT-eksperten Hr. Pind døjer med frossen skulder og hold i ryggen, men det har receptionisten Ditte Frisk en kvik løsning på…

Kopirummet er stedet hvor firmafesten ender, sammen med det faste forhold. Rummet hvor originaliteten forsvinder, eller måske skabes ved et fejltryk under en upassende akt. En fejende morsom komedie fyldt med intriger, forviklinger, utroskab og kopimusik.

De medvirkende er professionelle skuespillere med mere end 20 års erfaring fra de danske turnéscener. Sammen har de spillet hundredvis af forestillinger. Søren Ruby og Lilje Windbirk har også produceret og skrevet forestillingen.

Varigheden er 1 time uden pause.

Inden forestillingen tilbyder Café - & Restaurant Schmidt en tapasanretning, der kan bestilles ved at kontakte Caféen tlf 20 27 52 27