The Powls er tilbage i Hovedgård

The Powls er tilbage i Hovedgård
13. 05 2018

De har været der utallige gange, og efter en pause sidste år er The Powls tilbage i Hovedgård, hvor de 4 populære musikere og deres storskrydende rockcomedyorkester vender tilbage i Byfestteltet i Anlægget. Helt præcist fredag den 1. juni kl. 22.30, når Jørgen Andersen fra The Powls har speaket til det nye tiltage ”showdart” - og der spilles også Mickey Mouse skulle vi hilse at sige.
 The Powls har igennem de sidste 28 år raspet og grovslebet deres show, så man vil opleve en blanding af kendte musiknumre, vanvittige indfald, tvivlsom indpakning og tør humor. Altsammen bragt ud over scenekanten af fire aparte mandslinge.
 The Powls har det som et erklæret mål, at skabe fest, stemning og gang i den, hvor de end kommer frem. At de også er i stand til at opfylde dette mål, har de bevist med over 1500 jobs til firmafester, festivaler, byfester, private arrangementer og andre former for basseralle.
 Så en aften med The Powls vil give rig mulighed for at få skraldgrinet, få danset i bund og få sunget sig hæs, samt undres en hel del over, hvad det egentlig er der foregår, men yderligere præsentation til Hovedgård Byfest er overflødig, når Chefen alias Jørn Andersen, Cykelhandlersønnen Søren Vinkler, Greven af Camembert alias Philip alias P og polakken alias Anders Block intager scenen.
 … aldrig før har så mange haft så få at takke for så lidt.

Se hilsen her!

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Sorry, you need to install flash to see this content.