Tid til loppemarked i Hovedgård

Loppemarked i Hiet i 2019 (arkivfoto)
Loppemarked i Hiet i 2019 (arkivfoto)
Tid til loppemarked i Hovedgård
22. 06 2020
I Hovedgård står spejderne og de mange frivillige og tripper, for de glæder sig til søndag 28. juni hvor der igen bliver afholdt loppemarked i Hiet.

Der har ikke været loppemarked hos spejderne i Hovedgård siden januar måned og de frivillige glæder sig til at afholde det traditionsrige loppemarked igen, dog i en lidt anderledes udgave end tidligere, da Corona-spøgelset stadig blander sig og frivillige-koordinator Tove Frandsen fortæller:

- Vi er alle sammen mere end klar til at tage mod glade købere og vores lagre med lopper er ved at revne. Vi har fået et fjernlager stillet til rådighed ude i industrikvarteret af en af vores flinke forældre, så vi kan få plads til det hele. Vi har brugt tiden, mens vi har været lukket ned, til at rydde op i de mange effekter… og vores frivillige er så klar og glæder sig til at vi kommer i gang igen.

Når der åbnes for køberne søndag 28. juni klokken 13 – 16 i Hiet på Vestergade 58 i Hovedgård, skal Corona-reglerne selvfølgelig overholdes, og man udleverer plastikhandsker til alle. Det vil kun være muligt at se på lopperne udendørs da der er alt for trangt inde i huset. Der vil heller ikke være salg af elektronik, da man er bange for at fugten kan ødelægge varerne. På området vil der være mulighed for at købe en kop kaffe og en pølse med brød.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook