Til halbal med Birthe i Horsens

Til halbal med Birthe i Horsens
17. 10 2018
Skal der være fest? Så lad der være fest! Mere end 500 plejehjemsbeboere, daghjembrugere og deres hjælpere holdt et skønt halbal i Insero Atrium, hvor Birthe Kjær løftede stemning op og ud af loftet.

Teknisk set er Birthe Kjær også folkepensionist, da hun fyldt 70 år 1. september, men det mærker man ikke når hun underholder fra scenen. På gulvet foran var der konstant fyldt med dansende seniorer og deres hjælpere, som klappede, grinede og sang med på alle de velkendte sange.

I salen havde gæsterne gjort klar til den store dansetur ved at have indtaget en god frokost, samt kaffe og kage. Alle borde var fyldt og der var et liv af glade mennesker som alle var gået til halbal på en helt almindelig tirsdag formiddag.

Man er ikke i tvivl om Birthe Kjærs professionalisme og kærlighed til sine fans og publikum. Hun fik gæsterne til at danse kædedans foran scenen og var selv hurtig til, at hoppe ned fra scenen og deltage i dansen. Dette skabte stor glæde og dansen blev bare endnu bedre da Birthe kom på gulvet.

Selvom man er passeret 90 somre og sidder i kørestol, forhindrede det ikke brugerne at benytte dansegulvet og synge med på hits som Pas på den knaldrøde gummibåd, Vi Maler byen rød, Arrivederci Franz og Locomotion.

Da løjerne sluttede ved 13-tiden, kørte busserne frem og afhentede de danseglade og sikkert trætte seniorer som havde en skøn dag med halbal i Horsens.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook