Tillykke til Hovedgård IF U11 fodbolddrenge

På billedet ses HIF spillerne efter weekendens sejre.
På billedet ses HIF spillerne efter weekendens sejre.
Tillykke til Hovedgård IF U11 fodbolddrenge
10. 03 2019
I weekendens afsluttende kampe i Vinter Champions League 18/19 blev det til henholdsvis en 1. plads og en 3. plads for klubbens to hold. For andet år i træk har Hovedgård IF over vinteren deltaget i udendørsturneringen Vinter Champions League i Hinnerup. I år med to U11 8-mandshold.

Det ene hold spillede lørdag finale mod Brabrand IF. Og efter en flot og velfortjent sejr på 3-2 kunne drengene endelig hæve pokalen. Inden da måtte drenge, trænere og forældre dog gennem en nervepirrende afslutning. Brabrand IF formåede med blot 2 minutter tilbage af kampen at reducere til 2-3 efter at Hovedgård IF havde ført med 3-0. Drengene kunne dermed sætte punktum for en flot vintersæson som ubesejrede i turneringen.

Klubbens andet hold var også i aktion lørdag. Holdet mødte AIA Tranbjerg om 3. pladsen. Det blev til en overbevisende 5-0 sejr. Træner Louise Bugtrup konstaterede da også efter kampen, at ”drengene var tændte fra start. De spillede rigtig godt sammen og formåede at fastholde kampgejsten i alle 2X25 minutter”.

Klubbens trænere takker for den flotte opbakning fra forældre, familie og venner, som var mødt op til weekendens kampe. Ikke mindst forældreopbakningen der er en vigtig del for børnenes glæde ved fodboldspillet.