Tour De Gedved i høj solskin

Tour De Gedved i høj solskin
08. 09 2019
Hvis man husker sidste års udgave af Tour de Gedved, så var den meget våd efter en tør sommer. Årets udgave som også var 20. gang man afholdt løbet, foregik i tørvejr med flot blå himmel.

Lørdagen af Gedved Byfest begyndte med fælles morgenmad og hygge i det store telt på sportspladsen. Der lå en hyggelig, morgenvarm og doven stemning over pladsen, da aftenen før, for de voksnes vedkomne, havde kørt i et betydeligt højere gear. Så dagens skulle lige sættes forsigtigt i gang med varm kaffe og rundstykker.

Der var masser af glade smil og forventningsfulde børn med flotte udklædninger og cykeltøj, som alle var klar til både hoppeborg og cykelløb. Der var omkring 200 tilmeldte til årets udgave af Tour de Gedved fordelt på de forskellige klasser, og en del som fik sig tilmeldt i sidste øjeblik.

Cykelløbet havde fået en af forældrene til at være løbs-motorcykel og køre foran feltet den første omgang, og det var en flot gammel Honda Gold Wing og føreren af motorcyklen havde en guldfarvet styrthjelm som glimtede flot i solens stråler.

Ved startstregen var der løbspeakere som helt professionelt nåede at få nævnt alle deltagernes navne samt deres sponsorer når de passede målstregen.

Det lignede en solid succes for arrangørerne af byfesten og Tour de Gedved og dømmer man efter de yngste deltageres udsagn, er der alt for lang tid, til der skal holdes byfest igen om et år.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook