Trailergaarden-Gantrup Cup tæt på udsolgt

Præmieoverrækkelse af guldsponsor Vestbirk Malerforretning – Steen Østergaard og hustru Hanne – til vinderne af A-rækken for U11 hold – DB Piger 2 fra Hedensted IF.
Præmieoverrækkelse af guldsponsor Vestbirk Malerforretning – Steen Østergaard og hustru Hanne – til vinderne af A-rækken for U11 hold – DB Piger 2 fra Hedensted IF.
Trailergaarden-Gantrup Cup tæt på udsolgt
02. 02 2015

Trailergaarden-Gantrup Cup 2015 - indefodbold kun for piger - afvikles for 3. gang i Østbirk, og denne gang med flere kampe end nogensinde! Totalen af kampe ved stævnet er øget fra 162 kampe i 2014 til totalt 180 kampe i 2015 fordelt på 3 kampdage fra fredag den 6. marts til søndag den 8. marts 2015.
 De fleste årgange er allerede tæt på at være udsolgt, selvom der fortsat er cirka 1 måned til stævnet starter:
 - Vi udbyder stævnet til max. 12 hold pr. årgang, og der er alle årgange U9, U10, U11, U12 og U14 tæt på at være udsolgt, så man skal være hurtig ude af startblokken, hvis man skal nå at være med. Det er kun U15 pige holdene, der er lidt træge med tilmelding i år, men de sidste 6 pladser der skal vi nok få godt besat, lyder det fra pigekoordinator Martin Abildgaard.
 Af større betydning for stævnets deltagende hold, så er antallet af kampe pr. hold i 2015 øget fra tidligere 4 kampe til garanteret 5 kampe. Dermed er stævne strukturen også optimeret og gjort mere spændende, idet hver årgang afvikles med 4 indledende puljer á 3 hold, hvorfra 1’erne går videre til A-finalerunden, mens 2’erne går videre til B-finalerunden og 3’erne til C-finalerunden. Alle finalerunder afvikles som kampe alle mod alle.
 Ifølge pigekoordinator i Østbirk IF, Martin Abildgaard, satser arrangørerne på fortsat fremgang:
 - I år satser vi ikke på en udvidelse, men en yderligere forbedring af stævneoplevelsen gennem bl.a. en ny og spændende stævnestruktur. Vi håber i lighed med tidligere år, at mange frivillige og sponsorer vil bakke os op. Det skal nævnes at i alt 37 frivillige i klubben stod bag en succesfuld afvikling af stævnet sidste år!
 Stævnet er som tidligere år kun for hold på B og C-niveau, og dette gør netop dette rene pigestævne unikt, idet der erfaringsmæssigt ikke er mange stævner på landsplan i dette segment. Dette kombineret med stævnestrukturen gør, at alle hold reelt har muligheden for at vinde en finalerunde.
 Stævnet indledes fredag aften med U15 piger, mens U11, U12 og U14 piger spiller om lørdagen. Stævnet rundes af om søndagen med U9 og U10 piger ! I alt forventes deltagelse af i alt ca. 432 spillere fordelt på 72 hold.