TV2 på Horsens Ny Teater

TV2 på Horsens Ny Teater
12. 06 2018

TV2 er netop nu i studiet for at indspille deres 19. studiealbum. På Horsens Ny Teater er de glade for og stolte over, at Danmarks lykkeligste orkester lægger vejen forbi og præsenterer sange fra det nye album sammen med mere velkendte sange for deres fans i Horsens.

Er vi glade eller hva’
Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren på at indspille deres 19. studiealbum. Efter mange års pause, har TV2 genoptaget samarbejdet med den legendariske producer Greg Walsh – og samtidig indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.
 Det, der indtil nu er sluppet ud fra studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger TV2 selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed. En af titlerne på det nye album hedder ”Er vi glade eller hva’” og rejser spørgsmålet, om vi er der, hvor vi forestiller os, at vi skulle være. Og hvis ikke, hvorfor så? Og hvordan kommer vi videre? Store temaer, der skal et voksent orkester til at håndtere. Albummet udkommer i efteråret 2018.
 Når TV2 går på scenen i Store Sal på Horsens Ny Teater, er det foran et siddende publikum for første gang i 18-19 år. Bandet spiller to sæt, hvor det første er akustisk med plads til snak mellem sangene. Efter pausen sætter drengene strøm til instrumenterne og giver en mere rocket udgave af nye og gamle sange.
 Koncerten torsdag den 21. marts 2019 begynder kl. 20.00.