Tvingstrup tager hele byen i brug til årets byfest

Tvingstrup tager hele byen i brug til årets byfest
10. 08 2019
Årets byfest bliver et brag med blues, banko og bagagerumsmarked. Der bliver festivitas over hele byen, når det går løs med årets byfest i Tvingstrup lørdag den 17. august.

Som noget nyt i år har Tvingstrup Kultur og Idrætsforening (TKIF) allieret sig med Tvingstrup Forsamlingshus.

- Vi er glade for, at vi har fået etableret et samarbejde med forsamlingshuset, for vi er jo en lille by med få og små foreninger, og vi bør kunne bakke op om hinanden, siger TKIFs formand, Brian Mejer Thomsen.

Byfesten i Tvingstrup har de seneste år fundet sted på Sportspladsen, og pladsen bliver også centrum for en stor del af festlighederne i år.

- Vi begynder festen i Tvingstrup Forsamlingshus med morgenmad og banko, og så breder vi festen ud til Sportspladsen, hvor der kommer til at foregå en masse hyggelige aktiviteter for børn og voksne i løbet af dagen. Om aftenen er vi tilbage i forsamlingshuset, hvor vi slutter af med spisning, musik og dans. Vi håber, at det vil få flere af de lidt ældre borgere til at deltage om aftenen, at festen rykker indendørs. For det har nogle gange været lidt koldt efter mørkets frembrud, fortæller Brian Thomsen.