Tyrolermusik og oktoberfeststemning for fuld udblæsning

Tyrolermusik og oktoberfeststemning for fuld udblæsning
16. 05 2018

Lørdagsfesten ved Hovedgård Byfest bliver i år garanti for en stemninigsfuld oplevelse.
 Lørdag den 2. juni skal man traditionen tro købe sin spisebillet i Stoppestedet for at få den totale oplevelse i Festteltet i Anlægget. Tirolerband Aalburg sørger for at wienerschnitzel med kartofler, smørsovs, grønne ærter, peberrod, ja det hele bliver serveret i tyrolerstemning for fuld udblæsning i teltet.
 Tirolerband Aalburg er, som navnet antyder, et tyrolerorkester. Med sang, blæseinstrumenter og slagtøj underholder orkesteret med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og skålesange. Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München. Publikum kan glæde sig til vaskeægte oktoberfeststemning med lederhosen, ølkrus, alpehorn, dans på bordene, fællessang, sjove soloer og tyrolerdans – et show, som med garanti vil skabe god stemning og højt humør.
 Tirolerband Aalburg har de sidste 15 år underholdt til en række byfester, oktoberfester og markeder i hele Danmark, bl.a. Hjallerup Marked, Ringsted festival, Bryggeri Skovlyst og til Danmarks største oktoberfest i Vejle. Orkesteret har desuden underholdt til et utal af firmafester, f.eks. tyrolerfest i Innsbruck, Østrig, og i Rendsburg, Tyskland.
 Glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester – når de tager dig med på en uforglemmelig ”rejse” til oktoberfest.
 Efterfølgende tager Fame Band over kl. 22 med non-stop musik til kl. 02.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!