Udlejning af Højbo

Udlejning af Højbo
02. 07 2018

Klinik Lotus-Zoneterapi ved Camilla Hansen er flyttet til Horsens Sundhedshus.
 Klinik Lotus har siden primo 2017 holdt til i erhvervslokalerne i Højbo Forsamlingshus i Gedved, men har nu fået mulighed for et klinikfællesskab i Sundhedshuset sammen med fodterapeut Maibritt Nørgaard.
 - Jeg fik en fantastisk mulighed, da Maibritt Nørgaard tilbød mig et skønt kliniklokale i hendes fodterapeut klinik.  For mig er det en rigtig fin mulighed for, at min klinik kan vokse og få mere synlighed, og så er det virkelig dejligt at have kolleger og være en del af et fællesskab.
 Jeg har været glad for at leje mig ind hos Højbo, skønne rum og god plads - jeg takker for et godt samarbejde, siger Camilla Hansen.
 Klinik Lotus, som drives af sygeplejerske og zoneterapeut Camilla Hansen har bl.a. speciale i behandlinger til babyer og børn, og kan nu træffes på Grønlandsvej 1,1 sal gang. 4. 8700 Horsens.
 Derfor er bestyrelsen I Højbo i gang med at lede efter en ny lejer. Lokalerne har tidligere været anvendt til frisør, men kan også anvendes til mange andre formål – bl.a. kontor – da der er flere gode rum, køkken og toiletter.
 Lokalerne er ledige fra 1.9.2018, men der er mulighed for tidligere overtagelse.
 Evt. interesserede bedes kontakte formand Kaare Nielsen, 2487 5684 efter kl. 17.00 eller udlejer Anna Grethe Bjerg, 5191 3403.