Unikke fodboldoplevelser på Østbirk Bibliotek

Unikke fodboldoplevelser på Østbirk Bibliotek
23. 02 2020
Den tidligere professionelle fodboldspiller og nu fodboldekspert og -kommentator Morten Bruun tog ca. 50 tilhørere med på en passioneret rejse rundt til de største scener i engelsk fodbold – anekdoter og oplevelser, når det er bedst.

Karina Kallehauge fra brugernævnet ved Østbirk Bibliotek bød velkommen og fortalte at foredraget omhandlede det bedste legetøj i hele verden, nemlig en fodbold.

Fodbold er langt mere end blot to hold, der møder hinanden på en græsplæne, fortalte Morten Bruun. Særligt i England, hvor mange klubber er langt over 100 år gamle og har hver sin dramatiske og farverige historie.

I foråret 2019 besøgt Morten Bruun 49 engelske stadions - fra Bournemouth i syd til Newcastle i Nord og fra Norwich i øst til Swansea i vest. Han delte ud af sine oplevelser og fortalte levende og passioneret om de største kampe, de bedste spillere, de legendariske managers og ikke mindst de mørkeste kapitler i klubbernes historier.

En aften hvor der blev nørdet om engelsk fodbold af en af Danmarks skarpeste og mest passionerede fodboldeksperter, Morten Bruun.

Et velbesøgt arrangement, det første på et spændende forårsprogram fra Østbirk Bibliotek.