Vælgermøde om idræt og foreningsliv

Vælgermøde om idræt og foreningsliv
03. 11 2017
Tirsdag 7. november kl. 17.00 - 19.00 stiller DGI Sydøstjylland og Sport Horsens skarpt på foreningslivet i Horsens, når kandidater fra den lokale valgkamp stiller op til debat.

Ikke færre end 11 kandidater har takket ja til at deltage i debatten om, hvordan de kan gøre en indsats for, at foreningslivet i Horsens bliver endnu stærkere. Alle skal de indgå i debatten om en række emner, som fylder i det horsensianske foreningsliv og som kræver handling, hvis det står til bl.a. Sport Horsens:

- Vi vil bl.a. stille skarpt på faciliteter og anerkendelse af de mange frivillige. Det er altgørende for det lokale idræts- og foreningsliv, at netop de ting bliver prioriteret, hvis vi skal bibeholde det solide forenings- og klubliv i fremtiden, lyder det fra formand for Sport Horsens, Line Læsøe.

Skarpt fokus på foreningslivet
Når kandidaterne mødes, er der lagt op til en skarp debat om idræt og foreningsliv i Horsens. Samtlige kandidater får nogle konkrete emner, som de skal fremlægge, inden der er fri debat mellem panelet og deltagerne.
Byrådskandidaterne, som deltager til vælgermødet, skal bl.a. forholde sig til, hvilke tiltag det pågældende parti vil anbefale og arbejde for, for at få endnu flere idrætsaktive, sunde horsensianere samt hvordan man tænker idræts- og bevægelsesfaciliteter ind, når man udvikler nye områder og bydele.
- Som både træner og udøver i Horsens Kommune er der nogle ting, som ikke fungerer. Vi har brug for, at de lokale politikere er med til at sætte fokus på det, ellers dør foreningslivet langsomt ud, lyder det fra Line Læsøe.

11 lokale kandidater med en holdning til foreningslivet
Interessen for et stærkt og sundt foreningsliv i Horsens er stor. Det vidner opbakningen til vælgermødet om. 11 kandidater fra den lokalpolitiske valgkamp melder klar til debat tirsdag den 7. november. Deltagerne til vælgermødet kan møde og stille spørgsmål til:

Alternativet ved Morten Kaj Jul Degnebolig.
Dansk Folkeparti ved Louise Lange.
Enhedslisten ved Grethe Fyrstenberg.
Det konservative Folkeparti ved Carsten Vandsøe.
Kristendemokraterne ved Simon Overby Kristensen.
Liberal Alliance ved Jakob Bille.
Maren Spliid Gruppen ved Birgit Skovgaard.
Radikale Venstre ved Sinnet Ellehauge Haag.
Socialistisk Folkeparti ved Paw Amdisen.
Socialdemokratiet ved Andreas Boesen.
Venstre ved Martin Ravn.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!