Vestbirk Havefest er gratis.

Vestbirk Havefest er gratis.
06. 06 2019
Eller i hvert fald koster entreen ikke noget. Der er mange omkostninger forbundet med at stable så stort et arrangement på benene, og de skal jo hentes ind på den ene eller den anden måde. Vi har valgt, at det sker ved salg af drikkevarer, mad og snacks.

Vi henstiller derfor til at mad og drikkevarer ikke medbringes til havefesten – vi har rigeligt i kan købe, siger Ole Christensen der er tovholder for havefesten.

Havefesten finder sted i et af Danmarks smukkeste områder, og det giver sig så også udtryk i, at teleselskaberne ikke har fået lov til at opstille så mange master som man kunne ønske af hensyn til mobildækningen. Det giver visse konsekvenser.

På den positive side er, at det bliver vanskeligt for svigermor at ringe dig op, men på den negative er, at mobilepay kræver stor tålmodighed, så hvis du har en formodning om, at du skal have slukket din tørst, eller stillet din sult, er det en rigtig god ide at medbringe kontanter – det vil i den grad fremme betjeningen.

De foreninger, der har boder på pladsen, er selvfølgelig sikret en indtjening for deres indsats, og skulle der i øvrigt være overskud når det hele er overstået og oprydningen er ovre, vil dette blive brugt til at skabe nye tiltag til næste års havefest med henblik på at gøre den endnu hyggeligere.

Det kan godt ske, det lyder lidt tåbeligt, men fra vores side er det ikke et formål at stoppe penge i banken – vi vil meget hellere lave en god fest for en masse glade mennesker. Det er det der giver energien til at gøre det, vi gør, slutter Ole Christensen.

Læs mere om havefesten på www.vestbirkhavefest.dk eller vores Facebook side.